På BilligAkasseGuide.dk sammenligner vi ikke kun a-kasser, men vi dækker hele emnet, og derfor kan du som bruger også sammenligne priser, medlemstal og fordele på fagforeninger i Danmark. I nedenstående tabel kan du se priserne som de forskellige fagforeninger tilbyder, og hvilke typer medlemmer de optager. Hvis der står “Alle” i nr. 3 kolonne, så betyder det oftest at det er en tværfaglig a-kasse/fagforening, og så kan alle tilmelde sig. Hvis du er studerende, kan du typisk få gratis medlemskab. Se listen her.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Du er kommet til det rette sted, hvis du er på udkig efter at blive klogere på fagforeninger. Vi har på denne side samlet alt den information som vi har kunne finde. Kort fortalt, har vi gjort det, så du slipper for at gøre det.

Som du måske har set på nogle af vores andre artikler, så har vi ret godt styr på de forskellige a-kasser, som findes i Danmark, og da det er svært at sige fagforening uden a-kasse, så har vi selvfølgelig også lavet en helt masse research på fagforening-branchen og så kan vi selvsagt bruge en del af den viden vi har fra vores artikler om a-kasser også.

Vi ved at en fagforening er en vigtig, og det fylder noget hos de fleste danskere. Man står ofte mellem en beslutning om hvorvidt man skal være medlem eller ej. Hvis det er første gang, du stifter bekendtskab med ordet ”fagforening”, så læs med her.

Hvad er en fagforening?

Hos BilligAkasseGuide.dk fortæller vi dig hvad en fagforening er. For at kunne give dig det bedste svar på hvad en fagforening er, har vi fundet nogle troværdige kilder (Gyldendal som eksempel). Ifølge de kilder, defineres en fagforening som ’permanent sammenslutning af lønmodtagere inden for et eller flere erhverv og fag’.

Så for at uddybe det, betyder det, at det er en forening, som beskæftiger sig inden for samme fag – deraf ’fag’-forening. Da man i tidernes morgen etablerede de her fagforening, skulle de være til for at varetage fagforeningens medlemmers interesser i relation til ens arbejde. Det ville typisk kunne bestå i af forhandle arbejdsvilkår som f.eks. løn, arbejdstider og andre forhold, som bør tages i betragtning når man skal gøre vilkårene for en lønmodtager at arbejde inden for et bestemt fag.

Det var allerede i 1800-tallet at der i Danmark var tradition for at fagforeninger på diverse fabrikker gik sammen for at skabe bedre sammenhold – både kollegaerne imellem, men i særdeleshed også for arbejdsgiver og arbejdstager. Det var missionen for disse foreninger at skabe loyalitet. De traditionelle fagforeninger som vi kender i dag, blev dog først etableret omkring i 1870’erne.

Det var hovedsageligt fagforenings fineste opgave at sørge for bedre arbejds- og lønvilkår for medlemmerne. Disse forbedrede vilkår skete oftest som et led i en overenskomst med flere forskellige virksomheder og arbejdspladser, som alle havde et fælles mål om at skabe et optimalt setup for alle partere.

Hvilken fagforening skal jeg vælge?

Det er almindeligt at spørge sig selv, “hvilken fagforening skal jeg vælge?”, når man først træder ind på arbejdsmarkedet, eller man skifter branche. Når du tænker, “hvilken fagforening skal jeg vælge?”, så er det vigtigt, at du først og fremmest tænker over, om du vil i en brancheorienteret fagforening, eller om du vil tilhøre en fagforneing, som er mere generel, når det kommer til vejledning og service. 

Med tankerne omkring hvilken fagforening hører jeg til, så skal du også tænke over, om din fagforneing skal være politisk bestemt eller ej. I Danmark er der mulighed for, at du finder, hvilken fagforening passer til mig ud fra, hvad du stemmer på til valg, og hvilke politiske værdier, som du har i forbindelse med din branche.

Er du for eksempel studerende, så er det en god ide at finde ud af, hvilke opgaver har en fagforening, og derefter beslutte dig for, hvilken fagforening er bedst ud fra, hvad de kan tilbyde dig af vejledning og gode råd, når du er færdig med din uddannelse. 

Er du stadig i tvivl omkring, hvilken fagforening hører jeg til, så kan du altid kigge på prisen på at være medlem af en fagforneing, og hvilke opgaver har en fagforening, også kan du altid sammenligne om prisen overvejer for den service, som du har krav på. Så kan du nemmere finde hvilken fagforening tilhører jeg og hvilken fagforening, som vil kunne give dig de bedste muligheder i din branche på arbejdsmarkedet fremadrettet.

Fagforening priser

Det er altid en god idé, at man sikre sig, at man har en god fagforening i ryggen. En fagforenings vigtigste og mest fornemme opgave er at sørge for, at de får skabt de bedste vilkår for netop dig i forbindelse med dit job. En fagforening kan hjælpe dig med forskellige ting som løn, uddannelse og andre arbejdsforhold, og der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at det er enormt vigtigt, man har en god fagforening i ryggen.

Fagforening og a kasse priser kan variere meget. Det gælder også selvom mange af dem tilbyder de samme ting. Priser fagforening er derfor et emne, som man uden tvivl bør lave en ordentlig research på, før man udpeger en bestemt fagforening. 

Fagforening og a-kasse priser er relevant, for det ligger i de flestes interesser, at man finder en dygtig fagforening, som samtidig har en pris, der er til at betale. A kasse og fagforening priser bør man derfor undersøge grundigt, og det kan man for eksempel gøre ved at lave en fagforening prissammenligning.  

Fagforening prissammenligning

Fagforening priser sammenligning kan være en god idé at søge på, for at finde frem til den bedste fagforening pris. Der findes et stort udvalg af forskellige fagforeninger, og fagforeninger priser kan derfor for nogle være svære at finde rundt i. 

Da priser på fagforeninger som sagt kan variere meget, så kan det også betyde, at hvis man for eksempel benytter sig af en sammenlignings platform som vores, så kan man på en let og hurtigt måde kunne komme til at overskue, om en fagforenings priser stadig er fornuftige, når man sammenligner dem med andre fagforeninger og deres priser. 

Når man vælger en fagforening, så er pris fagforening en ting, som er vigtig, at man har ordentlig styr på. De mange forskellige fagforeninger, der er at vælge imellem, betyder at det kan være svært og ikke mindst uoverskueligt at få dannet sig et godt overblik over hvilke fagforeningspriser, der er blandt de mest fornuftige. Derfor tilbyder vi dig en let og hurtig metode, hvorpå du kan komme frem til den bedste og billigste fagforening for dig.  

Bedste fagforening 

Det er ligemeget hvem man er, eller hvilket job man har – det er altid vigtigt, at man har en god fagforening i ryggen. Der er i dag et stort antal af fagforeninger i Danmark, som man kan vælge imellem, og det kan af den grund være svært selv at finde frem til den bedste fagforening for en selv. For hvad er definitionen på Danmarks bedste fagforening? Og hvilken fagforening er bedst at vælge? Det er alle spørgsmål, som vi ønsker at hjælpe dig med at besvare. 

Bedste fagforeninger

Den bedste fagforening i Danmark kan være svær at finde, især når man tager et kig på, hvor stort udvalget er af fagforeninger i Danmark. I sin søgning efter den bedste fagforening, så er det også relevant, hvilken type af fagforening, det er man leder efter. Om man for eksempel leder efter den bedste fagforening for akademikere, eller hvis man stadig er under uddannelse og derfor leder efter den bedste fagforening for studerende, så kan svaret ændre sig på, hvilken fagforening der er den bedste, alt efter hvilket situation, som det er at man står i.  

Fagforening bedst i test

Det kan være svært både at finde den bedste fagforening og a-kasse, især fordi det kan være svært at overskue de mange forskellige muligheder, som man har at vælge imellem. Er man en af dem, der synes at det store marked af fagforeninger kan være svært at navigere rundt i, så kan man med fordel gøre brug af en sammenlignings platform som vores. 

Hos os samler vi alle de forskellige fagforeninger på ét sted, og det bliver derfor let for dig, at få dannet et godt overblik over hvilke fagforeninger, der er blandt de mest fornuftige og hvilke, du måske ikke behøver at gøre de store overvejelser omkring. 

De fagforeninger, som ofte viser sig at være bedst i test, er som regel fagforeninger, der indebærer disse ting:

  • God hjælp og støtte 
  • Altid til rådighed, når der er behov for det
  • Har en pris, der er overkommelig og til at betale

Bedste fagforening i Danmark 

Som nævnt, så findes der i dag en masse forskellige fagforeninger i Danmark, som man kan vælge iblandt. For at finde den bedste fagforening i Danmark, så kræver det derfor, at man laver en god research på de forskellige fagforeninger i Danmark. Synes man det er uoverskueligt, så kan man med fordel gøre brug af vores sammenligning platform, der finder de bedste og billigste fagforeninger for dig. 

En god fagforening er en, der altid står klar med råd og støtte i forbindelse med jobbet, og som samtidig har en pris, der er til at betale. De fleste danskere har interesse i at have en fagforening, som holder hvad de lover og som altid står til rådighed, når man har brug for hjælp. Derudover er det vigtigt for mange, at deres fagforening ikke er en, som koster kassen.  

Det kan let lade sig gøre at finde en fagforening, der tilbyder alle de rigtige ting, og som samtidig har en pris, der er rimelig. I ens søgning efter den bedste fagforening, så kan det derudover være en god idé, hvis man undersøger på fagforeninger i Danmark medlemstal. Har en fagforening mange medlemmer, så er det ofte et godt tegn på, at de er dygtige, og at de har mange medlemmer, som er tilfredse.

Fagforeninger i Danmark 

Ligegyldigt hvem man er og hvilket job man har, så er det altid en god idé, at man sikre sig selv, ved at anskaffe sig en god og dygtig fagforening, der altid har ens ryg. Der er mange fagforeninger i Danmark at vælge imellem, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige fagforening Danmark.  

Overordnet set, så har alle fagforeninger i Danmark den samme opgave. En fagforenings fornemmeste opgave er at sørge for at få skabt de bedste vilkår for netop dig i forbindelse med dit job. Det vil sige at en fagforening i Danmark skal kunne hjælpe dig og være en støtte, når der for eksempel er tale om ting som løn, arbejdsforhold, uddannelse og andre ting i samme retning. 

Fagforeningskategorier

Ingeniør og teknik

Fagforening for ingeniører

Industri og håndværk

Fagforening for tømrer

Ledelse og personale

Fagforening for ledere

Click here to add your own text