Mange funktionærer arbejder indenfor handel og kontor. Hvorvidt du er funktionær eller ej kommer an på dine arbejdsopgaver. Det afgørende er stillings indhold og arbejdstid ikke din jobtitel. Du kan her på siden finde en fagforening for funktionærer, som passer til dig.


Hvis du er ansat som funktionær, har du specifikke pligter og rettigheder, derfor kan det være godt at have en fagforening for funktionærer. Det er vigtigt at have en fagforening, der har speciale og kendskab til det område, som du arbejder indenfor.

Nedenfor ser du en liste, hvor du kan sammenligne de mange fagforeninger for funktionærer. Så kan du finde den bedste og billigste fagforening for funktionærer. Alle har specifikke ønsker og behov til deres fagforening, men du kan helt sikkert finde den rigtige, så du kan stå stærkere på arbejdsmarkedet.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Hvilken rollen varetager din funktionærfagforening?

Din fagforening varetager dine interesser, når der bliver forhandlet om lån, arbejdsvilkår og rettigheder. Derfor er det vigtigt, at du har en fagforening, så der er nogen til repræsentere dig ved forhandlingsbordet.

Der er i dag mange fagforeninger i Danmark, der varetager funktionærers interesse, fordi der er tale om en stor gruppe danskere indenfor mange forskellige specialiseringer. Der er også mange danske fagforeninger, der er åbne for alle, og derfor også optager dig som funktionær.

Fagforening for funktionærer

Der vil også være en juridisk afdeling i din fagforening, der kan hjælpe dig, hvis du har en konflikt med din arbejdsplads. Din funktionærfagforening vil typisk hjælpe dig med at klage over eller sagsøge din arbejdsplads, hvis de har brudt loven. Gennem din fagforening kan du også modtage kurser, efteruddannelse og specialisering.