Uanset om du er en jobsøgende gymnasielærer, eller allerede er i job, er det en god idé at undersøge om du er medlem af en gymnasielærer fagforening. Gymnasielærernes fagforening adskiller sig fra en a-kasse, da du ikke kan få økonomisk støtte hos en fagforening, men i stedet kan finde professionel rådgivning, der relaterer sig til dit fag og til din situation. I en fagforening gymnasielærer kan du også finde hjælp til sager der vedrører din løn, din pension, eller din opsigelse, hvis du overvejer at skifte job. Gymnasielærernes fagforening vil også sørge for at du som medlem vil blive hørt, når der skal forhandles løn og ansættelsesforhold, hvilket sikrer dine chancer for at blive behandlet ordentligt før, under og efter din ansættelse som gymnasielærer. 

Nedenfor kan du se en oversigt over mulige fagforeninger for gymnasielærer og finde den som passer bedst til dig. Uanset om du ønsker at betale en lav pris for din fagforening eller ønsker at have mange fordele, kan du sammenligne de forskellige fagforeninger herunder.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Gymnasielærernes fagforening

Hvis du mangler en gymnasielærer fagforening kan det være en fordel at du undersøger hvor det er billigst at være medlem, da du på den måde kan spare nogle penge på det månedlige kontingent. Det er dog vigtigt at du er opmærksom på at du stadig får relevant og professionel hjælp og rådgivning hos en billigere fagforening gymnasielærer. 

Du behøver ikke at være jobsøgende for at blive medlem af en fagforening, da du sagtens kan blive medlem i gymnasielærernes fagforening selvom du allerede er ansat. Det betyder, at du også sagtens kan skifte gymnasielærer fagforening, hvis du skulle få brug for det undervejs i din ansættelse. 

Som medlem af en gymnasielærer fagforening er du godt rustet hvis der skulle opstå nogle problemer på din arbejdsplads, som kræver hjælp og rådgivning fra professionelle.