Uanset hvilket erhverv du er i, er det altid en rigtig god ide at være medlem af en fagforening. Ved nogle erhverv er det ikke så vigtigt at det er en specifik fagforening du vælger, mens der er andre erhverv hvor der findes specifikke fagforeninger der udelukkende specialisere sig indenfor netop det enkelte erhverv. Hvis du er læge, er det rigtig vigtigt at du vælger fagforeninger for læger. En læge fagforening kan nemlig varetage dine interesser hvis der skulle opstå problemer på din arbejdsplads. 

Fagforening for læger

Vælger du lægernes fagforening er du sikker på at de er eksperter indenfor netop dit felt. Også for yngre læger fagforening er vigtigt fordi du så for muligheden for at søge legater hvis du gerne vil forske inden for noget. Det er altså altid en god ide at være medlem af en læge fagforening, uanset hvilken alder du har. 

Hvis du søger på fagforening læger kommer der forskellige gode bud op, og selvom det kan være tidskrævende, er det altid en rigtig god ide at læse grundigt op på alle fagforeningerne der dukker under søgningen fagforening læger. Du skal dog være opmærksom på at du som medicinstuderende ikke kan blive medlem af lægernes fagforening, fordi du endnu ikke er ansat som læge. 

Uanset om du er praktiserende læge, speciallæge, kirurg eller noget helt andet, er fagforening læger altid en rigtig god ide for dig. Der kan komme mange ting op omkring en ansættelse, og lægernes fagforening kan hjælpe dig med at navigere igennem alle juridiske spørgsmål eller problematikker omkring løn, ferie, barsel osv, så du kan hjælpe dine patienter hver dag, uden at tænke på hvem der varetager dine interesser. 

Nedenfor kan du se en liste over mulige fagforeninger for læger og finde den som passer til dine behov. Uanset om det er priser eller fordele du ønsker, kan du herunder sammenligne fagforeningerne med hinanden og finde den der passer til dig.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende