Det er ligegyldigt hvilket job man har – det er altid vigtigt, at man har en god fagforening i ryggen. En fagforening kan sikre dig, at du får den hjælp og rådgivning du behøver, hvis noget sker imens du er på arbejdsmarkedet. Man kan eksempelvis blive fyret uretfærdigt, komme ud for en ulykke eller have brug for anden form for rådgivning – her kan en fagforening offentlige ansatte være behjælpelig. Men hvis du gerne vil vide mere om, offentlig ansatte fagforening, læs med her. 

Nedenfor kan du se en liste med fagforeninger til offentlige ansatte og finde den som passer bedst til dig.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Fagforening offentlig ansatte

At have en fagforening som man er tryg ved, bidrager til en større tryghed imens du yder dit bedste på arbejdet. De fleste fagforeninger for offentlig ansatte stræber efter at hjælpe dig så godt som muligt, og har ambition om at være et fagligt fællesskab, som arbejder for at styrke rettighederne samt fagligheden for offentlig ansatte.

En god fagforening offentlig ansatte vil også være en god hjælp og støtte under et eventuelt ansættelsesforløb, enten hvis du er ny på arbejdsmarkedet eller har behov for at skifte arbejde. Udover det, så er en offentlig ansat fagforening også med dig hele vejen i andre arbejdsrelateret situationer. Her indgår det blandt andet hvis du bliver fyret, din arbejdsgiver går konkurs eller hvis du for eksempel får en arbejdsskade. I alle ovenstående situationer, vil din fagforening offentlig ansatte være der, og stå klar med juridisk rådgivning og hjælp til dit behov.

Der er mange forskellige fagforeninger for offentlig ansatte til rådighed, og det kan være svært at vide hvilken offentlig ansatte fagforening, som passer bedst til dine behov. Du kan undersøge nærmere på de forskellige fagforeninger med en sammenligningstjeneste. Her bliver de bedste tilbud og priser nemlig samlet ét sted, og på den måde bliver det let og overskueligt at danne et overblik over hvilken offentlig ansatte fagforening, der passer dig og dine behov bedst.