Når du gerne vil tryg i hverdagen, når det kommer til rådgivning og vejledning omkring medarbejdere og arbejdsvilkår, så er det vigtigt, at du kigger på en god fagforening for selvstændige. Med en fagforening for selvstændige, så har du nemlig en tryghed i ryggen, når du er erhvervsdrivende, og du har brug for hjælp til dine medarbejdere og deres vilkår, men også dine egne som leder og som selvstændig.

Der er mange goder at hente, når du melder dig ind i en fagforening for selvstændige, som kan sørge for, at du kan imødekomme forskellige problemstillinger på den arbejdsplads, som du har skabt. Hos de fleste fagforening selvstændige, så kan du få hjælp til personalejura og hjælp til HR, som kan blive nødvendigt, når du har ansatte i din virksomhed. Det kan altså betale sig for dig at finde den billigste fagforening for selvstændige men også den bedste fagforening for selvstændige, så du altid kan finde råd og vejledning.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

Når du melder dig ind i en selvstændig fagforening, så melder du dig også ind i en fagforneing, som fungerer som dit erhvervspolitiske talerør for selvstændige erhvervsdrivende, og som deltager alene eller sammen med andre fagforeninger i debatten om de selvstændiges forhold. Altså kan du altså støtte din sag ved at melder din i en god fagforening selvstændige. Så kan du forbedre din egne arbejdsvilkår sammen med mange andre erhvervsdrivende i Danmark.

Det forskelligt, hvor meget du betale for at være medlem af en fagforening selvstændig, men oftest opvejer denne betaling den hjælp, som du kan få med dit medlemskab hos en fagforening til selvstændige.

Bedste fagforening for selvstændige

Når du melder dig ind i en fagforening for selvstændige, så kan du få hjælp til rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere i din virksomhed, og herunder udarbejdelse af målrettede stillingsopslag og ansættelseskontrakter, som kan gøre processen langt nemmere for dig som erhvervsdrivende. Derudover, med en fagforening for selvstændige, så kan du få rådgivning i forbindelse med forskellige typer af uoverensstemmelser med dine medarbejdere, uanset om det er i et juridisk og ledelsesmæssigt perspektiv, hvilket kan være en god hjælp af have, specielt hvis du er ny som selvstændig.

Med en fagforening for selvstændige, så har du også en mulighed for at få hjælp og rådgivning omkring dine medarbejderes fravær. Altså kan du i samarbejde med en fagforening til selvstændige få hjælp til ferie, feriefridage, sygdom, og alle former for orlov, som kan komme op i forbindelse med ansættelse hos dig.

Når du så er medlem af den billigste fagforening for selvstændige og den bedste fagforening for selvstændige, som passer bedst til dine krav og din situation, så kan du også få masser af rådgivning og hjælp til alle former for ophør af dine medarbejderes ansættelsesforhold.

Med en fagforening til selvstændige, så kan du finde hjælp til vilkårsændring, opsigelse, fratrædelsesaftale, bortvisning og medarbejderhåndtering. Dette kan være meget hårde oplevelser som leder og som erhvervsdrivende, specielt hvis du ikke har været igennem processen før, også kan du med den bedste fagforening for selvstændige komme i mål på bedste vis. Dette er også, hvis din virksomhed skal lukkes eller sælges videre, og du har brug for vejledning fra din fagforening selvstændige. 

Der er altså en masse forskellige punkter, som du kan få hjælp til, når du melder dig ind i en fagforening selvstændige, som kan hjælpe dig på din arbejdsplads. Med en selvstændig fagforening kan du altså ligge flere af bekymringerne fra dig, fordi du ved, at der er vejledning og rådgivning at finde, når situationen brænder på. Du kan altså helgardere dig som erhvervsdrivende, når du er medlem af en fagforening selvstændige. 

Fagforening for selvstændige