Uanset, om du er under uddannelse, lige er blevet uddannet eller har arbejdet i flere år som socialrådgiver, så er det vigtigt, at du er medlem af en socialrådgiver fagforening. En socialrådgiver fagforening kan give dig vejledning og gode råd, når det kommer til juridisk hjælp i branchen, som du kan få brug for på din arbejdsplads.

Du kan altså gennem en god socialrådgiver fagforening få juridisk hjælp og støtte, og ofte kan du få en socialrådgiver fagforening pris, som er lav i forhold til de mange goder, som du får adgang til gennem dit medlemskab. Med en fagforening for socialrådgiver, så har du mulighed for at være en del af en organisation, som er skabt til at være en dækkende og tryghedsgivende dansk socialrådgiver fagforening. Her du kan få den hjælp, som du har krav på, på arbejdsmarkedet som socialrådgiver. 

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende

Socialrådgiver fagforening studerende

Når du tilmelder dig en fagforening socialrådgiver, så er det en god ide at tilmelde dig til en socialrådgiver fagforening studerende. Dette er som regel gratis, og du skal altså ikke betale til din fagforening for socialrådgiver, før du er helt færdiguddannet. På denne måde kan din fagforening for socialrådgiver hjælpe dig med praktikstillinger og løn hertil. En dansk socialrådgiver fagforening kan også hjælpe dig til at finde et godt studiejob, som er relevant for branchen, og en dansk socialrådgiver fagforening kan her også hjælpe dig med at finde den rigtige løn og de rigtige feriepenge. 

Med en socialrådgiver fagforening studerende, så er du dækket ind, når du er færdiguddannet, og du har brug for en fagforening socialrådgiver, når du rammer det rigtige arbejdsmarked. Med en fagforening socialrådgiver, så kan du finde en løsning, hvis du skulle blive arbejdsløs og få en masse hjælp til dit CV eller til din ansøgning til næste job. Der er altså masser af positive ting at hente, når du vælger at en lav betale socialrådgiver fagforening pris, efter du er færdig som studerende.