Fagforening kontor

Arbejder du på kontor i en virksomhed eller en organisation, så er det en god ide, at du tilmelder dig en fagforening kontor, som kan støtte dig, når du skal forhandle løn, eller du skal sørge for, at dine feriepenge stemmer overens. 

Med en fagforening handel og kontor, så kan du også få hjælp videre, hvis du skulle gå hen at blive arbejdsløs. Her kan en fagforening handel og kontor hjælpe dig med at skrive den gode ansøgning, eller en fagforening kontor kan hjælpe dig med at opdatere dit CV. Ofte er det også muligt, at du sammen med din handel og kontor fagforening også kan blive tilmeldt en a kasse for arbejder på kontor. Så kan du kombinere et godt tilbud fra din kontor fagforening og din kontor a kasse.

Økonom fagforening

Når du arbejder som økonom i hverdagen, så kan du finde de samme goder ved en fagforening som en fagforening kontor. Med en økonom fagforening, så er du sikret, når du bevæger dig rundt i branchen, og du skal underskrive ansættelseskontrakt. Her kan en økonom fagforening hjælpe dig med at komme godt i mål. En økonom fagforening kan også sikre dig, at din løn er sat rigtigt sammen, så du får de tillæg og tilskud, som du har krav på. 

Med en fagforening økonomi, som oftest er den samme som til handel og kontor fagforening, så er du altså sikret, når du bevæger dig ud på det danske arbejdsmarked. En fagforening økonomer sørger for, at du altid har adgang til vejledning og råd til dilemmaer og problemer på din arbejdsplads, og en økonomi fagforening gør, at du altid kan få denne hjælp af personer, som har stor kendskab til din branche. At blive medlem af en fagforening for økonomer kan altså sagtens betale sig. 

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende