top menu

Sitemap – Billigakasseguide

Billig a-kasse – Sammenligner du priser på a-kasser, så slipper du for at betale flere penge end højst nødvendigt i kontingent. Vi har lavet en stor oversigt over de mest populære a-kasser, hvor du nemt kan finde frem til den billigste a-kasse, som desuden vil imødekomme dine krav.

A-kasse og fagforening – Vi kigger på de mange fordele ved at kombinere a-kasse og fagforening. Her ser vi nærmere på praktiske- og ikke mindst økonomiske fordele ved at samle a-kasse og fagforening hos én forening. Vi henviser dig desuden til foreninger, hvor du kan kombinere de to foreninger og opnå faglig tryghed.

Let at skifte a-akasse – Mange danskere går længe og overvejer at skifte a-kasse for at opnå et billigere kontingent uden at få gjort noget ved det. Det er en skrøne, at det er svært at skifte a-kasse, for det er ikke tilfældet. I artiklen gør vi dig klogere på, hvor nemt og hurtigt du kan skifte fra en a-kasse til en anden.

Dana a-kasse – Vi retter vores blik imod Dana a-kasse, som er en foreninger for selvstændige indenfor alle faggrupper. I artiklen kan du få et indtryk af Dana og vurdere, om det er en a-kasse for dig. Du får en lang række medlemsfordele, som du kan læse alt om i artiklen om Dana.

Økonomisk sikkerhed som iværksætter – Er du iværksætter, og ønsker du at opnå økonomisk sikkerhed, så kan du med fordel følge vores tips i artiklen. Dermed kan du få mulighed for at sikre dig, som hvis du var lønmodtager. Du kan bl.a. læse om at minimere dine udgifter og opbygge et stærkt netværk, som kan gavne dig som iværksætter.

Billigste a-kasse – Vil du holde dit kontingent til a-kasse på et minimum, så bør du finde den billigste a-kasse. Du kan læse om, hvorfor prisen ikke påvirket den primære ydelse. Derudover bliver du guidet til at finde den billigste a-kasse, som passer til netop din faggruppe.

MA a-kasse – MA a-kassen er landets største akademiske a-kasse, hvor der er en række krav, som skal overholdes for at blive medlem. Du kan læse alt om, hvad det kræver at kunne blive medlem af a-kassen, og ikke mindst hvilke fordele du får som medlem. Vi skriver desuden om MA a- for studerende.

A-kasse for selvstændige – Læs om fordelene ved at melde sig ind i en a-kasse som selvstændig. Du bliver desuden informeret om, hvordan du kan blive berettiget til dagpenge, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende. Hermed kan du sikre dig selv økonomisk sikkerhed, selvom du har valgt at løbe en vis risiko ved at være selvstændig.

Min a-kasse – Min a-kasse er tidligere blevet kåret som årets bedste a-kasse, og det er ikke uden grund. I artiklen kan du læse om, hvilke værdier og holdninger der bliver vægtet højest hos a-kassen. Derudover kan du læse om de mange medlemsfordele, som du kan få ved at melde dig ind i Min a-kasse.

CA a-kasse – Bliv meget klogere på, om CA a-kasse er noget for dig. Du stifter bekendtskab med en a-kasse med en helt fast og klar vision og mission samt sunde værdier. Vi gør dig klogere på, hvad du kan få ud af at blive medlem hos CA, og hvordan du kan blive medlem gratis som studerende.

Gode råd – Læs alt hvad der er værd at vide om a-kasser. Her kan du få opklaret, hvorfor det er en god idé at blive medlem af en a-kasse, hvornår du kan få udbetalt dagpenge, og hvordan du bliver medlem af en a-kasse. Du finder altså svar på de mest hyppige spørgsmål som vedrører a-kasser.

Frie a-kasser – Hvad karakteriserer frie a-kasser, og hvilke fordele er der ved dem? Det kan du læse om i artiklen, hvor du hurtigt kan danne dig et indtryk, hvorledes en fri a-kasse er det rigtige valg for dig. Benyt dig desuden af vores store oversigt og beskrivelser af de mest populære frie a-kasser i Danmark.

Dagpenge regler – Du kan nu få det fulde overblik over reglerne for dagpenge. Her kan du læse, hvorvidt du er berettiget til at modtage dagpenge eller ej. Læs desuden om reglerne for dagpenge som nyuddannet, udbetaling af dagpenge, og ikke mindst hvor mange penge du kan forvente at få som lønmodtager eller selvstændig.

A-kasse for studerende – Er du studerende, og ønsker du at melde dig ind i en a-kasse, så har du mange muligheder. Vi informerer dig om, hvordan du kan blive gratis medlem af en a-kasse som studerende, og hvilke fordele der kan være ved at melde sig ind i en a-kasse, når man er under uddannelse.

A-kasse for unge – Artiklen er rettet imod unge under 25 år, som ønsker at melde sig ind i en a-kasse. Du kan læse om, hvordan du kan melde dig ind i en a-kasse uden at betale kontingent, hvis du blot er i gang med en uddannelse. Læs desuden nærmere om at blive medlem af en fagforening som ung.

A-kasser i Danmark – Det kan være svært at skabe sig et overblik over de mange a-kasser, som er tilstede på det danske marked. Derfor har vi lavet en stor oversigt, hvor du bliver præsenteret for de mest troværdige og populære a-kasser. Således gør vi det nemt for dig at sammenligne priser på a-kasser.

Krifa a-kasse – Krifa er iblandt de største a-kasser i Danmark og kan prale af en meget høj kundetilfredshed. Hvorfor Krifa er så populær en a-kasse, og hvorfor du bør vælge Krifa a-kasse fremfor en af de mange andre a-kasser, vil du få svar på i artiklen.

Tværfaglig a-kasse – I artiklen kan du læse om tværfaglige a-kasser, hvor vi kommer ind på, hvilke fordele og ulemper der er ved at melde sig ind i en tværfaglig a-kasse. Her kan du ligeledes få svar på, hvorfor mange danskere – specielt unge, vælger en tværfaglig- fremfor en faglig a-kasse.

Det faglige hus – Vi kigger nærmere på Det Faglige Hus, som er endnu en populær dansk a-kasse. Du bliver introduceret for Danmarks billigste fagforening med a-kasse, hvor du kan læse om de mange forskellige medlemsfordele, og hvorfor Det Faglige hus er kendt som et gult fagforbund.

ASE – Vi har samlet alle de vigtige informationer om ASE a-kasse, som du kan benytte dig af, når du skal vurdere, om ASE er en a-kasse for dig. I artiklen er der fokus på fordele, ASE fagforening og ikke mindst fokus på den høje medlemstilfredshed, som ASE kan være stolte af.

DJØF a-kasse – Artiklen tager udgangspunkt i DJØF a-kasse, hvor du først og fremmest kan læse om, hvordan DJØF har valgt at differentiere sig fra de øvrige a-kasser. I den forbindelse bliver du også præsenteret for de fordele indenfor bl.a. rådgivning, kurser og rabatordninger, som du kan få glæde af hos a-kassen.

Business Danmark – Er du i tvivl, om Business Danmark er noget for dig eller ej, så kan du få en bedre fornemmelse for det nu. Vi har nemlig skrevet en artikel om, hvilke hovedområder a-kassen koncentrerer sig om, hvor vi ligeledes kommer ind på, hvorfor Business Danmark er en af landets bedste a-kasser i øjeblikket.

Priser på a-kasser – Dan dig et samlet overblik over a-kasse priserne her og nu. Vi fokuserer på a-kasser priser i Danmark, hvor vi har udvalgt de bedste a-kasser til vores store oversigt. Det giver dig en oplagt mulighed for at sammenligne priser, så du kan finde de billigste priser på a-kasse.

FTF A – Vi forsøger at gøre dig klogere på, hvilke fordele du får ved at melde dig i FTF a-kasse som henholdsvis studerende, nyuddannet, lønmodtager og ikke mindst selvstændig. Læs om hvorfor du skal vælge FTF A, og hvordan du kan blive medlem af a-kasse allerede i dag.