Arbejder du som socialrådgiver til daglig, så bør du læse med her. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du som socialrådgiver finder en decideret socialrådgiver a kasse. Med en a kasse for socialrådgivere får du nemlig en a kasse, der virkelig forstår dig og dit erhverv. Til hverdag tænker du måske ikke meget over at blive medlem af en a kasse til socialrådgivere, men hvis tingene pludseligt ændrer sig for dig, så er det afgørende, at du er medlem af en socialrådgiver a kasse frem for en almindelig a kasse.

I en a kasse for socialrådgivere er du nemlig sikret at din a kasse forstår dig og dit erhverv, og så vil de naturligt kunne hjælpe dig godt videre. En socialrådgiver a kasse vil nemlig forstå dine arbejdsforhold, dine fremtidsmuligheder, dine løn og arbejdsforhold på en helt unik måde. Derfor vil en a kasse for socialrådgivere også bedst muligt kunne rådgive dig videre og hjælpe dig, når du får brug for det.

A-kasseBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 487,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 490,-
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 505,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 514,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 480,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 525,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 498,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

Find den bedste socialrådgiver a kasse

Socialrådgivernes a kasse er et sted, hvor du kan hvile og trygt stole på, at du bliver hørt og forstået, uanset hvilke problematikker, der måtte opstå i dit liv. Som socialrådgiver hjælper du til dagligt andre udsatte mennesker og forstår dig på at hjælpe dem bedst muligt videre i livet. På samme måde er det utroligt vigtigt, at du også tager dig af dig selv og dine egne muligheder – og her er den bedste mulighed en socialrådgiver a kasse.

Find en a kasse for socialrådgivere, der kan gøre en forskel for dig, ligesom du selv gør en forskel for andre. Vi lever i et virkelig privilegeret land, og der findes derfor flere forskellige a kasser. Men derfor vrimler det også med mange forskellige socialrådgiver a kasse muligheder. Men man skal aldrig her, ligesom i så mange andre situationer, bare vælge det første og det bedste. Det er altid værd at undersøge sine muligheder og finde den bedste socialrådgiver a kasse.

En stor hjælp vil derfor være at få sammenlignet de mange muligheder på billigakasseguide.dk. Ved at få sammenlignet de mange a kasse socialrådgiver muligheder, sikrer du dig at du lander det helt rigtige sted, uden at betale for meget.

Det bedste valg til den bedste pris

Sammenligner du de forskellige muligheder for en a kasse for socialrådgivere gennem billigakasseguide.dk får du kvalificerede bud på en socialrådgiver a kasse. Her får du nemt og overskueligt overblik over, hvilke kvaliteter de forskellige socialrådgiver a kasse har. Du kan se, hvor mange medlemmer en given socialrådgiver a kasse har, hvad den koster og nemt overskue alle de services a kassen tilbyder. Derfor kan du sikre dig at du altid vælger rigtigt og se, om du måske bør skifte din socialrådgiver a kasse.

Måske kan du finde en bedre pris et andet sted, der tilbyder de samme services som din nuværende socialrådgiver a kasse. Ved at se de forskellige muligheder sikrer du dig altså at træffe det bedste valg til den bedste pris.