Er du sygeplejerske, så arbejder du til daglig med at tage dig af og hjælpe andre mennesker. Du hjælper dem videre og tager dig af dem i svære situationer. Som sygeplejerske er det derfor vigtigt, at du også sørger for, at der er nogle, der passer på dig. Derfor bør du med det samme melde dig ind i en a kasse for sygeplejersker. En a kasse sygeplejerske er nemlig en a-kasse der kan hjælpe dig, hvis du pludseligt en dag får brug for det. I en sygeplejerske a kasse får du en a-kasse, der kender dine arbejdsforhold, dine lønforhold og alle de udfordringer du ellers kan møde i din hverdag.

En akasse sygeplejerske passer på dig i det daglige uden du bemærker det og en sygeplejerske a-kasse fungerer på denne måde faktisk som et sikkerhedsnet under dig, der altid vil gribe dig, hvis du falder. Ændrer tingene sig pludseligt for dig, så er en a kasse for sygeplejerske samtidigt din hjælpende hånd videre. En a kasse for sygeplejersker er en a-kasse, der kæmper for dig og dine arbejdsforhold. De forstår og imødekommer alle de problemer, der kan opstå med arbejdet som sygeplejerske.

Derfor er det rigtig vigtigt at du som sygeplejerske ikke bare melder dig ind i en hvilken som helst a-kasse, men faktisk finder en a kasse for sygeplejersker. Og faktisk bør du allerede som sygeplejerskestuderende melde dig ind i en a kasse for sygeplejerskestuderende.

Se listen med a-kasser for sygeplejersker herunder og find den, som passer til dig.

A-kasseBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 487,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 490,-
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 505,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 514,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 480,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 525,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 498,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 505,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

A-kasse for sygeplejerskestuderende

A-kasse for sygeplejersker

Allerede når du begynder på dit studie bør du se på mulighederne for en a kasse sygeplejestuderende hvor de samme regler gælder for a-kasser for studerende generelt. En a-kasse sygeplejerskestuderende er nemlig et sted, der kan hjælpe dig så snart du er færdiguddannet. 

En a kasse sygeplejestuderende er også en sparringspartner gennem studiet og kan måske hjælpe dig med at finde relevant studiearbejde eller tilbyde dig relevante kurser og foredrag. På den måde får du i en sygeplejerske a-kasse allerede som studerende et trygt ståsted.

Gennem alle dine studieår vil du oparbejde anciennitet i din sygeplejerske akasse, og dermed være sikker på, at du kan få hjælp allerede dagen efter din sidste eksamen på studiet. En a kasse for sygeplejerske kan nemt findes ved at sammenligne de forskellige muligheder på billigakasseguide.dk. Det er nemlig vigtigt at du allerede som studerende tænker grundigt over, hvor meget du betaler for din sygeplejerske a-kasse. Samtidigt kan du nemt og overskueligt se, hvor mange medlemmer den pågældende a-kasse til sygeplejersker har, samt hvilke services og ydelser a-kassen tilbyder. Mange a-kasse sygeplejerskestuderende tilbyder faktisk også gratis medlemskab i alle dine studieår. En a kasse sygeplejestuderende forstår nemlig, hvor svært det i forvejen kan være at klare sig kun med en uddannelsesstøtte-indkomst.

Derfor bør du allerede i dag gå ind på billigakasseguide.dk og finde den helt rigtige a kasse for sygeplejersker. Så er du sikret et trygt og godt arbejdsliv allerede fra starten og har en unik sparringspartner når du skal forhandle løn og arbejdsvilkår allerede første gang. Hvad end du leder efter en a kasse sygeplejestuderende eller som lønnet medarbejder, så er det altså bare med at få tjekket de mange muligheder.