Ase A-kasseAse a-kasse er en uafhængig a-kasse, som er hundrede procent ejet af arbejdsløshedskassens medlemmer. ASE er en af de største a-kasser i Danmark med fortsat stigende medlemstal.

Ase

ASE er en populær a-akasse blandt selvstændige, men det er også muligt for lønmodtagere at blive medlem af a-kassen. ASE fokuserer i høj grad på lav medlemskontingent, som er en af hovedgrundene til at flere end 155.000 danskere har valgt ASE som a-kasse. Et medlemskab hos a-kassen giver økonomisk tryghed. Hvis du er medlem af  ASE arbejdsløshedskasse, har du altid mulighed for at tilvælge ASE fagforening.

Frem til 2002 var ASE en forkortelse for ”A-kassen for selvstændige erhvervsdrivende”. Fra 2002 har ASE været en tværfaglig a-kasse, hvor alle lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem uanset branche. A-kassen og fagforeningen har hovedkontor på Frederiksberg, mens der er lokale servicecentre i hele Danmark og et call center i Kolding. Bor du ikke tæt på et af de mange lokalkontorer, så har du naturligvis mulighed for at kontakte ASE via telefon og e-mail. Det er muligt at kontakte ASE telefonisk hver mandag-fredag 08:00-22:00, så du har rig mulighed for at kontakte ASE, når det passer dig bedst.

Selvom ASE er en billig a-kasse, så kan de naturligvis sikre dig den samme økonomiske sikkerhed som alle andre a-kasser. Skulle du være uheldig og blive arbejdsløs, vil du få udbetalt den samme dagpengesats, uanset om du har a-kasse hos den ene eller den anden organisation. ASE blev grundlagt i 1976 og har altid haft den holdning, at politik og religion ikke har nogen indflydelse på deres organisation.

Klikker du dig forbi deres hjemmeside vil du se, at de har lavet en menu til henholdsvis selvstændige og lønmodtagere. Melder du dig ind i a-kassen for selvstændige, vil du kunne få juridisk rådgivning, kvalificeret sparring og en masse værktøjer, som du kan bruge i forbindelse med udvikling af din virksomhed. Som lønmodtager kan du ligeledes med fordel melde dig ind i ASE a-kasse, hvor du får rådgivning til at udnytte de mange muligheder. Med udgangspunkt i din personlige situation vil ASE komme med kompetent sparring til at hjælpe dig videre.

Prisen for a-kasse afhænger af, om du er lønmodtager eller selvstændig. A-kassen for selvstændige er en anelse dyrere end a-kassen for lønmodtageren. Hos ASE får du en billig a-kasse, samtidig med at du kan trække kontingentet fra i SKAT.

Besøg Ase her!

Ase fagforening

Ønsker man juridisk rådgivning, så kan man overveje at melde sig ind i ASE Lønmodtager, som er en uafhængig fagforening. Det eneste krav for at melde sig ind i fagforeningen er, at man er medlem af ASE a-kasse. Melder du dig både ind i fagforening og a-kasse, vil du kunne opnå en fordelagtig pris.

I de første 6 måneder vil fagforeningen kunne tilbyde rådgivning telefonisk. Når du har været medlem i 6 seks måneder, vil fagforeningen stå til rådighed til at kontakte din arbejdsgiver og eventuelt køre en retssag, hvis det er nødvendigt.

Hvis du allerede er medlem af a-kassen, er det ganske simpelt at tilvælge fagforening. Med ganske få klik kan du tilmelde dig fagforeningen direkte på Ases hjemmeside eller ved at ringe til deres hovednummer. Sammenligner man med andre fagforeninger befinder ASE sig i den lave prisklasse, hvilket har gjort det til en attraktiv fagforening for mange danske selvstændige og lønmodtagere.

Som medlem af ASE lønmodtager (fagforening) kan du bl.a. få hjælp til følgende:

 • Uenigheder i forbindelse med ansættelse
 • Ansættelseskontrakter
 • Regler ved orlov og barsel
 • Uberettigede afskedigelse

Høj medlemstilfredshed

Udover at være en af de største og billigste a-kasser i Danmark, så er ASE ligeledes en af de a-kasser med højst medlemstilfredshed. ASE er en seriøs a-kasse, som konstant arbejder på at udvikle sig for at yde den bedste service til deres medlemmer. For at sikre tilfredse kunder laver ASE jævnligt tilfredshedsundersøgelser, hvor medlemmerne bedømmer ASE på serviceniveau.

Den seneste undersøgelse af medlemstilfredshed blev foretaget i september 2014, hvor der indgik 994 svar i testresultatet. Den generelle tilfredshed lå på 4,16 ud af 5 mulige. I undersøgelsen blev medlemmerne spurgt om følgende områder:

 • Telefonsamtaler (højeste score på 4,31 ud af 5)
 • Dagpenge
 • Efterløn
 • Skattefri præmie
 • Feriedagpenge
 • VEU godtgørelse
 • Efterlønsbeviser og skattefri præmie

Lyder Ase som noget for dig, så kan du læse om alle fordelene om ASE a-kasse og fagforening.