En af Danmarks billigste a-kasser

Det faglige husDet Faglige Hus omfatter i dag 4 faglige organisationer og en a-kasse. A-kassen har eksisteret siden 2002, hvor den i første omgang hed Danske lønmodtagers a-kasse. Først i 2011 blev navnet ændret til det faglige hus a-kasse, som man kender i dag. De har i øjeblikket 300 medarbejdere, som står til rådighed for dig ved diverse problemer. Inden udgangen af 2014 har de et mål om at runde 100.000 medlemmer.

Der er selvfølgelig tale om en statsanerkendte a-kasse, som udbetaler dagpenge efter den pågældende lovgivning. Du har nu mulighed for at blive medlem af en af landets billigste a-kasser. Når du først er medlem er hjælp og rådgivning ganske gratis. 97.000 har allerede valgt deres a-kasse, og medlemstallet har været stigende de seneste år. Du kan blive medlem, uanset hvilken branche du har arbejder inden for.

Inde på deres hjemmeside har du mulighed for at beregne prisen på et medlemskab ud fra arbejdssituation og medlemskab. Under arbejdssituation kan du vælge mellem følgende:

  • Under uddannelse / nyuddannet
  • Lønmodtager
  • Selvstændig som hovedbeskæftigelse
  • Ledig

Under medlemskab kan du vælge mellem følgende:

  • Fagforening med a-kasse (fuldtid)
  • Fagforening med a-kasse (deltid)
  • Fagforening
  • A-kasse (fuldtid)
  • A-kasse (deltid)

Vi anbefaler, at man har a-kasse og fagforening samme sted. Det er ikke en nødvendighed, men det kan typisk give nogen praktiske- og økonomiske fordele.

BrancheIndex forening lavede i 2012 en undersøgelse, som viste, at Det Faglige Hus har nogen af de mest loyale kunder. Desuden kunne man ud fra undersøgelsens resultat konkluderer, at man får nogen af de bedste medlemsfordele og mest for pengene generelt. På trods af at der er tale om den billigste a-kasse i Danmark, så får man altså rigtig meget for sit kontingent. Halvdelen af deres kunder er blevet anbefalet af andre medlemmer, hvilket bekræfter den høje tilfredshed.

Du kan være helt sikker på, at dit kontingent ikke går til at støtte politiske sager. Det Faglige Hus er mere interesseret i at bruge deres ressourcer på at sikre dig de bedste ansættelsesvilkår og hjælpe dig i arbejde. Du kan få billige forsikringer og 90 % dækning på lønsikring allerede i dag.

Besøg Det Faglige Hus her!

Medlemsfordele ved Det Faglige Hus

Udover dækning og faglig tryghed i a-kassen, kan du også gøre brug af en masse eksklusive medlemstilbud og øvrige fordele.  Ved at melde dig ind i a-kassen får du følgende fordele:

Gaver: Såfremt du anbefaler en ven, et familiemedlem eller en bekendt til at blive medlem, bliver du belønnet med en gave. For hver medlem du anbefaler, får du en gave til en værdi af op til 500 kr. Det er endda muligt at invitere flere venner, så du kan bruge dine point til en rejse sydpå eller en iPad. Det Faglige Hus har deres egen pointshop, hvor du kan bruge dine optjente point.

Ferie og fritid: Ved at være medlem får du adgang til en lang række tilbud indenfor ferie og fritid. Du kan f.eks. spare mange penge på en weekendtur i sommerhus eller badeland, samtidig med at du kan tage på sommerferie i Alanya.  

Forsikring: Med Det Faglige Hus har du også mulighed for at blive forsikret. Først og fremmest kan de tilbyde lønsikring og ulykkesforsikring. Derudover har de selvfølgelig fagforsikring, hvor der tilbydes alle former for skades- og livsforsikringer.

Gult fagforbund

Hvad betyder det egentlig at være et gult fagforbund? De skiller sig ud ved ikke at have en grundlæggende interessekonflikt mellem lønmodtager og arbejdsgiver. Derudover har de kun ganske få overenskomster, samtidig med at de ikke går ind for strejke. De gule fagforbund er desuden kendt for at være billigere, hvilket også gør sig gældende for denne a-kasse.

Siden midten af 1990’erne har de gule fagforbund oplevet en kraftig stigning i deres medlemstal. Af andre gule fagforeninger findes der i dag også Frie Funktionærer og Danmarks Frie Fagforening.

Alt i alt får du en billig a-kasse, hvor der er fokus på god kundeservice via kompetent rådgivning og medlemstilbud. Hvis det lyder for noget som dig, så bør du læse mere om Det Faglige Hus på deres hjemmeside.