Frie FunktionærerFrie Funktionærer med forkortelsen FF er en fagforening med tværfaglig a-kasse, som har eksisteret siden 1951. Fagforeningen er henvendt til funktionærer, som tager ansvar for deres arbejdsliv og karriere.

Du bliver her præsenteret for en forening med høj medlemstilfredshed, lav kontingent og service i verdensklasse.

Fagforening med ekspertrådgivning og sparring

Frie Funktionærer er eksperter i funktionærer, hvilket gør at de kan sikre personlig og professionel ekspertrådgivning til de enkelte medlemmer. Til en lav månedlig pris kan du blive medlem fagforeningen, hvor du får råd og vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Dermed kan du mest muligt ud af dine kompetencer og arbejdsliv. Fagforeningen går ind for fuld organisationsfrihed og yder ingen partipolitisk støtte. Der arbejdes i stedet for personlighed frihed på arbejdsmarkedet og bekæmpelse af kollektiv tvang.

Få økonomisk tryghed hos Frie Funktionærer. Se medlemsfordele og priser – Klik her

Frie Funktionærer kører modsat mange andre fagforeninger ikke nogen sager uden din bekræftelse. Det er altså dig, som vurderer og bestemmer, hvorvidt der skal køres en sag, hvis du oplever konflikter med din arbejdsgiver. Dog kan du naturligvis vælge at bruge fagforeningen, hvis du har brug for råd og sparring. Som medlem af fagforeningen bliver du præsenteret for en masse medlemsfordele. På nuværende tidspunkt kan du gøre brug af tilbuddet om 2 måneders gratis fagforening. Når du bestilling fagforening, får du tilbudt Frie Funktionærer lønsikring til en skarp pris.

Frie funktionærerNedenfor kan du læse om de generelle medlemsfordele hos foreningen:

  • Kurser og arrangementer
  • Juridisk bistand / sparring
  • Karrierevejledning
  • Ferietilbud
  • Rabattilbud
  • Gratis medlemskab de første 2 måneder af medlemsperioden

Billig a-kasse med professionalisme

Leder du efter en billig a-kasse, hvor du kan være sikker på at få professionel hjælp og rådgivning, så er De Frie Funktionærer et oplagt valg. Her kan du nemlig melde dig ind i en a-kasse for både lønmodtagere, selvstændige erhvervsdrivende og nyuddannede, hvor du betaler et lavt månedligt kontingent. Du kan få glæde af en a-kasse med mange års erfaring, som desuden er den førende a kasse, hvad angår både kvalitet og service. Da a-kassen blev stiftet hed den Firma-Funktionærs Arbejdsløshedskasse. I 2002 tog a-kassen et valg om at blive tværfaglige og valgte i den forbindelse at skifte navn til Frie Funktionærer a-kasse.

De mest centrale fordele ved a-kassen er som følger:

  • Dagpenge ved ledighed
  • Mulighed for efterløn
  • Dagpenge under barsel
  • Personlige samtaler med erfaren rådgiver

FF’s hjemmeside finder du en nyttig dagpengeberegner, hvor du kan få svar på, hvor mange penge du kan få udbetalt fra a-kassen hver måned. Du kan desuden få svar på, hvad din lønnedgang vil være, såfremt du bliver ledig. Beregneren kan dermed også give dig en indikation omkring, hvorvidt det er en god idé at tegne lønsikring med udgangspunkt i din økonomiske situation.

Frie Funktionærer har de mest tilfredse kunder

FF er kendt for at have de mest tilfredse kunder, hvilket er dokumenteret på baggrund af en række tilfredshedsundersøgelser og benchmarking. Frie Funktionærer er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste a-kasse, hvor der bl.a. er blevet lagt vægt på deres lave kontingent og høje serviceniveau. Siden maj 2013 har FF kunne prale af at være den forening med de tilfredse kunder med henblik på deres anmeldelser på Trustpilot.dk. FF er nr. 1 i kategorierne a-kasse og fagforening, hvor de har en gennemsnitsscore på 9,1 ud af 10 stjerner.

Selvom Frie Funktionærer er en af de mindste tværfaglige a-kasser og fagforeninger i Danmark, så kan de prale med at være den forening med det højeste serviceniveau. Hos FF arbejdes der konstant på at forbedre serviceniveauet, så den høje kundetilfredshed kan bevares

Når du vil melde dig ind i FF, kan du vælge, om du vil være medlem af både fagforening og a-kasse eller blot én af delene. Ved indmeldelse kan du ligeledes benytte dig af tilbuddet omkring fri lønsikring, hvor du kan få op til 80 % dækning af din løn, 1 års udbetaling og personlig jobkonsulent. Den frie lønsikring fungerer som et alternativ til a-kassen, hvor fagforening desuden er inkluderet i prisen. Det er ikke et krav at have a-kasse og fagforening hos én og samme fagforening, men der kan være enkelte fordele. Ved indmeldelse kan du enten vælge et af deres almindelige produkter eller udfylde formularen, hvor du kan beregne et medlemstilbud på baggrund af dine personlige forhold.

Læs mere omkring Frie Funktionærer og lønsikring

Hvis du sætter pris på en fagforening og a-kasse, som har service og loyalitet som deres førsteprioriterer, så vil det være oplagt at melde sig ind i Frie Funktionærer.

Se vores a-kasse oversigt på forsiden