FTF A-kasseFTF A har opnået stor succes med at kombinere økonomisk sikkerhed med rådgivning, hvor der er fokus på hvert enkelt medlem. Du har her mulighed for at blive medlem af en tværfaglig a kasse med et indgående kendskab til en lang række brancher.

FTF A-kasse

Da FTF blev grundlagt i 1976, var det under navnet Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse. Det er en a-kasse for både selvstændige og lønmodtagere. Igennem et tæt samarbejde med omkring 60 faglige organisationer kan FTF-A tilbyde faglig rådgivning inden for mange arbejdsområder.

A-kassens vision lyder på, at de vil være den bedste a-kasse for faggrupper i Danmark. Det er et ambitiøst mål, som skal ske ved at holde fast i en række statements. FTF-A er en a-kasse med fokus på medlemsservice og jobrådgivning i høj kvalitet. Derudover er de med til at påvirke den offentlige debat og er en attraktiv arbejdsplads.

Meld dig ind i FTF a-kasse her!

FTF-A råder over 170 medarbejdere, der sidder i afdelinger i henholdsvis Odense, Aarhus, Aalborg, mens hovedkontoret ligger i København. Der arbejdes med grundlæggende værdier, som er nytænkning, arbejdsglæde, dialog og professionalisme. Jobrådgivning er et af de områder, som FTF-A prioriterer højest. De har en stor interesse i at hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet og stræber efter at være den hurtigste vej til et nyt arbejde.

Som studerende, nyuddannet, selvstændig eller lønmodtager, har du mulighed for at melde dig ind i FTF A-kasse.

Studerende: Som studerende kan du blive medlem ganske gratis. Der er mange fordele ved at melde sig ind i en a-kasse, mens man studerer. Hos a-kasseb kan du bl.a. få hjælp til at lave en skarp ansøgning og / eller CV. Du kan desuden få personlig rådgivning, når du skal søge praktikplads eller job samt rabat på studiebøger. Den helt store fordel er naturligvis er, at du har ret til dagpenge, når du afslutter dit studie.

Nyuddannet: Som nyuddannet har du ligeledes mulighed for at melde dig ind i a-kassen. Dog kræver det, at du melder dig ind senest 14 dage efter, din uddannelse er afsluttet. Du får en billig a kasse, hvor du kan få udbetalt dagpenge efter din sidste eksamen, sparring omkring jobmuligheder, ligesom du kan deltage i netværksmøder ved interesse.

Lønmodtager: Man behøves ikke at blive ledig for at få glæde af a-kassen som lønmodtager. A-kassen kan nemlig hjælpe dig med rådgivning om job- og karrieremuligheder og kan f.eks. hjælpe dig med jobskifte.

Selvstændig: FTF-A sætter dig grundigt i hvilke regler og betingelser, der gælder for selvstændige i en a-kasse. Du kan bl.a. tage en snak med a-kassen omkring dine muligheder, hvis du har overvejet at starte din virksomhed og blive selvstændig. Derudover kan du få lønsikring på attraktive vilkår.

Besøg FTF a-kasse her

Derfor skal du vælge FTF A

  • Lavt kontingent – A-kassen er en organisation med mange tusinde medlemmer, som alle bidrager til at sikre en god service og mange muligheder. Der er dermed mange medlemmer til at dele omkostningerne, hvilket er medvirkende til den lave pris
  • Lønsikring – Hos a-kassen kan du få ekstra tryghed ved at tegne en lønsikring. Med lønsikring kan du få rabat på din årlige præmie, dækning til du fylder 62 år, dækning på op til 90 % af din løn og udbetaling af lønsikring i op til 36 måneder.
  • Behold a-kasse ved jobskifte – Selvom du skifter job, kan du fortsat være medlem af FTF-A. Det er muligt, da der er tale om en tværfaglig a-kasse, som er åben overfor alle medlemmer uanset faggruppe.
  • Møder og arrangementer – Hos a-kassen har du rig mulighed for at deltage i forskellige møder og arrangementer. Hver eneste uge er der en række begivenheder, som bl.a. vedrører netværk, jobsøgning, og efterløn. Der er arrangementer i både Jylland, Fyn og Sjælland, således at alle uanset bopæl kan deltage i møderne.
  • Karriereudvikling: Der samarbejdes med både Jobindex og Mercuri Urval, som giver dig unikke muligheder, når du skal finde et nyt job.
  • Nem indmeldelse: Uanset om du skal melde dig ind i en a-kasse for første gang eller skal skifte fra en a kasse, så er det ganske simpelt. Såfremt du skifter fra en anden a kasse, skal du blot melde dig ind i FTF-A, og så klarer de resten for dig.

Hvis det lyder som en a-kasse for dig, kan du med ganske få klik blive medlem af FTF A-kasse allerede i dag.

Meld dig ind i FTF a-kasse her!