Krifa A-kasseKrifa fungerer både som en a-kasse for lønmodtagere og selvstændige. Det nuværende medlemstal i Kristelig Fagbevægelse er oppe på 186.000 og er dermed den fjerde største danske arbejdsløshedskasse. Kristelig Fagbevægelse er en fælles betegnelse for a-kasse og fagforening.

9 ud af 10 er tilfredse med Krifa

Kristelig Fagbevægelses kunder får hvert år udbetalt et rekordstort beløb, som f.eks. kan være fra manglende udbetaling af feriepenge og uberettigede fyringer. Hvert år fører de omkring 50.000 sager for deres kunder med stor succes. Der sidder rigtig mange juridiske medarbejdere klar til at føre netop din sag.

Meld dig ind i Krifa her!

Før i tiden kunne din arbejdsgiver tvinge dig til at være med i en bestemt fagforening, men sådan er det ikke længere. Fra 2006 har det været muligt for den enkelte selv at vælge a-kasse og fagforening. Netop frihed har Krifa kæmpet for lige fra starten. Krifa forklarer selv deres succes ved, at de er dygtige til at sætte kunden i centrum. De er imod strejke og vælger i stedet at løse problemer med dialog og forhandling.

En undersøgelse viser, at 9 ud af 10 er så tilfredse med deres service, at de vil anbefale Krifa til venner og familie.

Formidabel kundeservice og fordelagtige åbningstider

Krifa kundeserviceDer er tre måder at kontakte Krifa på, som er henholdsvis chat, kundeservice (mail / telefon) eller personligt møde på en af de mange afdelinger. Deres afdelinger er placeret som følger:

Jylland: Esbjerg – Kolding – Herning – Randers – Thisted – Aalborg – Sønderjylland – Aarhus

Sjælland, Fyn og øer: Bornholm – Ballerup – Hillerød – Fyn – Roskilde – Næstved – Brøndby – Holbæk

Øvrige centre: Hovedkontor (Aarhus N), karrierecenter (Aarhus N), juridisk center (Brøndby) og kundecenter.

Det er altså helt op til dig, om du vil kommunikere på chat, mail, telefon eller fysisk på en af deres afdelinger. Krifa har åben for kundeservice alle hverdage fra klokken 7 til 22.

Du kan altså stort set få fat i din fagforening og / eller a-kasse døgnet rundt. Du kan forvente et hurtigt og ikke mindst brugbart svar, når du gør brug af deres kundeservice.  Den hurtigste måde at få svar på din problemstilling er ved at skrive på chatten eller ringe til deres kundeservice.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor følgende emner:

 • At blive kunde
 • Karriererådgivning
 • Jobsøgning
 • Efterløn
 • Kontingent
 • Øvrige henvendelser

Besøg Krifa her!

Hvorfor skal jeg vælge Krifa?

Økonomiske fordele

Hvis du mister dit job, får du økonomisk med Krifa a-kasse i form af dagpenge. Du kan få glæde af forskellige tilbud på økonomisk støtte og øvrige services.

Som nyuddannet er det muligt at få økonomisk støtte allerede efter en måned. Det er endda muligt at få støtte til betaling af en række uddannelser og virksomhedspraktik.

I perioden hvor du får støtte, vil du optjene feriedagpenge. Hvis du vælger at være med i efterlønsordningen, vil du endda kunne få efterløn.

I mens du er i aktivering er det muligt at søge om tilskud til transporttilskud, såfremt du er under uddannelse eller praktikforløb.

Jobsøgning

Du har mulighed for at få alt den vejledning, som du har brug for indenfor jobsøgning. Har du brug for at blive klogere på hvilke muligheder du har, og hvilke regler der gør sig gældende, så kan du få professionel hjælp.

Via deres hjemmeside kan du bestille en personlig karrieresamtale, hvis du f.eks. er bange for at miste dit job eller er kørt træt i det. På Krifas hjemmeside skriver de, at 70-80 % af de deltagende i disse karrieresamtaler ikke bliver ledige. Samtalen kan enten foregå telefonisk eller ved personligt fremmøde, alt efter hvad du ønsker. Her er nogen af de typiske ting, du kan få hjælp til ved denne samtale:

 • Brancheskift
 • Forberedelse til kommende jobsamtaler
 • Uddannelse / efteruddannelse
 • Værktøjer til jobsøgning
 • Arbejdsmarkedet (tendenser og fremtid)

Opsagt eller ledig?

Er du på nuværende tidspunkt opsagt, men endnu ikke fratrådt fra dit arbejde, kan du få sparring med en jobrådgiver telefonisk. Hvis du er ledig, kan du booke alle de samtaler, som du ønsker og har brug for. Samtalerne vil typisk vare i mellem 15 og 60 minutter. Hvis du kun er medlem af a-kassen har du ret til ½ times karrieresamtale årligt som afholdes telefonisk.

Hos Krifa kan du altså få hjælp til stort set alt indenfor job, arbejdsløshed og uddannelse.

Se også alle de andre a-kasser her