Arbejder du som selvstændig erhvervsdrivende allerede nu? Eller drømmer du måske om at føre dine planer om et selvstændigt erhvervsliv ud i livet i fremtiden? Så er du havnet det rigtige sted. For i begge situationer bør du nøje overveje og gennemgå, hvilke muligheder du har for dagpenge som selvstændig. Selvstændig dagpenge er nemlig et særligt område for sig og arbejder du selvstændigt bør du sætte dig grundigt ind i, hvilke muligheder og rettigheder du har for dagpenge til selvstændige.

Kan man få dagpenge som selvstændig? Kunne det eksempelvis være fristende at spørge sig selv. For man tjener jo sine egne penge, og er i princippet ikke arbejdsløs. Men svaret er at ja, man kan godt få selvstændig dagpenge. Der er bare særlige regler for dagpenge for selvstændige og dem bør man altid være opmærksom på og orientere sig i.

Som selvstændig på dagpenge stilles der nemlig stadigvæk nogle krav til dig, som det er vigtigt at efterkomme, hvis man skal have udbetalt dine selvstændig dagpenge. Eksempelvis skal du uden undtagelse kunne stå til rådighed for arbejdsmarkedet som modtager af dagpenge til selvstændig. Som selvstændig er dit a-kasse medlemskab måske vigtigere end nogensinde før. For som selvstændig står du meget mere på egne ben og dit arbejdsliv er risikabelt på en helt anden måde. Det bør dog aldrig skræmme nogen fra at springe ud som selvstændige erhvervsdrivende, og derfor er der i Danmark mange gode muligheder for selvstændig dagpenge.

A-kasseBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 487,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 490,-
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 505,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 514,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 480,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 525,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 498,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 505,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

Selvstændig dagpenge

Dagpenge for selvstændige er en helt unik mulighed for dig, der ønsker at arbejde selvstændigt og føre en af dine drømme ud i virkeligheden, samtitig med at du kan betale din husleje og sætte mad på bordet derhjemme. Som selvstændig på dagpenge kan du altså leve et meget mere normalt og roligt liv, selvom du vælger et liv som selvstændig erhvervsdrivende og derfor ikke har den samme arbejdsmæssige sikkerhed som mange andre.

Dagpenge selvstændig er for et overskueligt projekt at sætte sig helt ind i, og man kan føle sig tabt af alle de regler, der er for retten til selvstændig dagpenge. Derfor kan det være en rigtig god idé at orientere sig gennem et enkelt forum, der har forstand på netop a-kasse regler og regler for livet som selvstændig og dagpenge. Her er det oplagt at benytte billigakasseguide.dk til at komme i gang.

Billigakasseguide.dk er nemlig en overskuelig og nem sammenligningsportal for a-kasser og så kan du samtidigt finde vigtig information om regler og love omkring eksempelvis dagpenge selvstændig. Så inden du helt opgiver at få udbetalt selvstændig dagpenge bør du først undersøge og gennemlæse dine muligheder for dagpenge som selvstændig på billigakasseguide.dk. Få det fulde overblik og gå aldrig glip af de dagpenge til selvstændige som du kan være berettiget til at få udbetalt. Så hvad end du allerede lever som selvstændig erhvervsdrivende og overvejer dine muligheder for dagpenge selvstændig, eller måske bare overvejer om det måske er næste skridt i din karriere at gå selvstændigt, så bør du besøge billigakasseguide.dk og gennemse dine muligheder for selvstændig dagpenge med det samme.