Er du i tvivl om du skal melde dig ind i fagforening for frisører? Som frisør er det vigtigt at du finder en frisør fagforening, hvor du som medlem er sikret at have en stemme når der skal forhandles løn og arbejdsvilkår. En god frisør fagforening vil nemlig sørge for at kæmpe for sine medlemmer imens de er i job. Det betyder, at du som medlem hos blandt andet fagforbundet frisørernes fagforening vil kunne finde kompetent rådgivning og hjælp i sager der handler om løn, ansættelsesforhold,  pension og meget andet.

Inden du melder dig ind i fagforening for frisører, kan du blandt andet kigge efter hvad du som medlem får ud af at melde dig ind i et dansk frisør og kosmetiker forbund. Nogle fagforening frisør tilbyder nemlig forskellige former for rådgivning og hjælp til deres medlemmer, og det kan også være en god idé at holde øje med, hvad det koster at blive medlem af en frisør fagforening. På den måde kan du nemlig bedre vælge den frisør fagforening der er billigst og tilbyder netop den hjælp som du har brug for.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Hvis du både er kosmetiker og frisør kan du vælge at melde dig ind i et dansk frisør og kosmetiker forbund, så du kan få rådgivning der passer til netop dit fag og din beskæftigelse. Det sikrer nemlig også, at du er bedst muligt dækket når fagforeningen skal forhandle løn på dine vegne. Som medlem i et dansk frisør og kosmetiker forbund kan du få faglig sparring,  der både imødekommer frisører og kosmetikere, hvilket er relevant hvis du beskæftiger dig med begge fag.