Fysioterapeut fagforening er vigtig, ligesom fagforening er vigtigt for alle andre erhverv. En fagforening for fysioteapeuter er en organsitation der specifikt repræsentere dens medlemmer, altså fysioteapeuter. Det kan blandt andet handle om løn, arbejdsvilkår osv. At være fysioteapepeut er et fysisk krævende job, og det er vigtigt at du som fysioterapeut kan give dine patienter din fulde opmærksomhed, uden at skulle tænke på om dine egne interesser nu også bliver varetaget. Fagforening for fysioterapeuter gør lige netop dette, og med danske fysioteraputer fagforening i ryggen, kan du trygt tage på arbejde og fuldføre dit job.  

Fysioteapeut fagforening

Med en fysioterapeut fagforeing kan du også være sikker på at få juridisk hjælp hvis du ikke får den løn du skal have, eller hvis du eksempelvis bliver fyret på uretfærdig vis, eller hvis du måske får en arbejdsskade. Især dette sidste felt kan være altafggørende for fysioterapeuter, da du bruger din egen krop hver dag under behandling, og derfor er mere eksponeret for arbejdsskader. Fysioterapeuternes fagforning er din mand i ringen. 

Med en fagforening for fysioterapeuter eller fagforening fysioterapeut studerende, får du mange fordele. Du har en fysioterapeut fagforening der kæmper for dig og dine kollegaer, du får juridisk rådgivning, du får hjælp hvis der er problemer på jobbet og du får hjælp hvis du skulle få en arbejdsskade eller hvis du skal langtidssygemeldes. Derudover får du også rådgivning om kurser hvor du kan udvikle dig indenfor dit felt. Der er altså masser af fordele ved at være medlem af danske fysioterapeuter fagforening. 

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende