Det er altid en god ide at have en god fagforening, som er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle komme i problemer imens du er på arbejdsmarkedet. Der er en stor tryghed i at vide, at der er nogle som er klar til at tage hånd om en, mens man selv tager hånd om andre i sin hverdag. Som sosu assistent findes der en lang række forskellige fagforeninger. Det er dog langt fra alle arbejdende, som tænker over de mange fordele, man har som medlem i en fagforening sosu. Vil du vide mere om fagforeninger  for sosu, så læs mere her.

Sosu fagforening

En sosu fagforening kan bidrage til meget i din hverdag. Udover at være en tryghed for dig imens du er i arbejde, og stå klar med hjælp til eventuelle juridiske spørgsmål, så har en sosu fagforening også mange tilbud, som gør det muligt, at forbedre din faglige kunnen inden for social og sundhed, og dermed kan du blive klogere på dit fag. 

Nedenfor kan du se en liste over fagforeninger for sosu og finde den som passer til dine behov. Uanset om du ønsker at betale en lille pris for din fagforening eller om du ønsker at have mange fordele, kan du herunder sammenligne de forskellige fagforeninger. Det er dog vigtigt at huske på, at det ofte kan betale sig at have fagforening og a-kasse samme sted, prismæssigt.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende

Hvilken sosu fagforening skal man vælge?

Prisen på en sosu assistent fagforening kan variere, og det kan være svært at vide hvilken sosu fagforening, som passer bedst til dine behov. Du kan undersøge nærmere på de forskellige priser, og i den forbindelse vil du fordelagtigt kunne gøre brug af en sammenligningstjeneste som vores. Her bliver de bedste tilbud og priser nemlig samlet ét sted, og på den måde bliver det let og overskueligt at danne et overblik over hvilken dansk sosu fagforening der er bedst for dig og dine behov.