En fagforening for studerende bringer mange fordele. Når du er under uddannelse, så er fornuftigt, at være medlem af en fagforening. Med en fagforening for studerende, kan du være sikker på, at du kan få den hjælp og vejledning, som du har brug for. En fagforening til studerende kan hjælpe dig, når du for eksempel skal i praktik. 

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

Fagforening for unge studerende

En fagforening for studerende kan hjælpe dig, når du skal finde din kommende elevplads, og du skal have en lønudbetaling eller en feriebetaling. En fagforening til studerende kan også være til hjælp, når du skal have et studiejob, og du gerne vil være sikker på, at du er ansat efter de rigtige vilkår og med den rigtige løn. Altså kan du med en fagforening for studerende komme langt, når du skal være en del af arbejdsmarkedet, mens du er under uddannelse.

Gratis fagforening for studerende

En fordel, når du er under uddannelse er, at det som oftest er muligt for dig at finde en gratis fagforening for studerende. 

fagforening for studerende

Med en gratis fagforening for studerende, så er du sikret den samme hjælp, som du ellers ville have ude på arbejdsmarkedet, men du skal ikke begynde at betale for servicen, før du er færdig med din uddannelse. Derfor er der ikke noget, som hindre dig i at blive medlem af den bedste fagforening for studerende, så du har den hjælp, som du skal bruge, når dialogen med din arbejdsgiver går i hårdknude, og du har brug for en studerende fagforening til at få dig ud af problemet igen.

Dette kan være med retshjælp gennem en billig fagforening for studerende. Eller det kan være gennem almindelig dialog med din arbejdsgiver, så du nemmest kan komme videre på din arbejdsplads. 

Ofte er det også muligt, at du kan tilmelde dig både a kasse og fagforening i samme omgang. Her ville der oftes være mulighed for at spare penge, samtidigt med at du er sikret dagpenge, skulle du stå uden arbejde efter færdiggjort uddannelse. Med en a kasse og fagforening som studerende, så er du dækket bedst muligt ind, når du er under uddannelse.

Bedste fagforening for studerende

Når du skal finde den bedste fagforening som studerende og du skal finde en billig fagforening for studerende, så er det en god ide, at du finder en fagforening, som du er tryg ved, og hvor du er sikker på, at du kan få den vejledning, som du har brug for.

Med en billig fagforening for studerende, så skal du have adgang til hjælp og vejledning i, hvordan du skriver dit CV, og hvordan du bedst søger om job på arbejdsmarkedet, både under din uddannelse men også efterfølgende. Når du er medlem af en fagforening som studerende, så skal du som oftest ikke betale under din uddannelsesperiode, men når denne så er slut, så begynder du at skulle betale, og derfor kan det være en god ide at finde en fagforening, som kan hjælpe dig med din kommende branche, også efter du har fået dit afsluttende eksamensbevis.