Her på siden kan du sammenligne de forskellige fagforeninger, hvad angår både pris, medlemstal og mulighed for gratis medlemskab som studerende – det er især prisen, der adskiller de forskellige fagforeninger for sygeplejersker.

FagforeningBeskrivelseOptagerMedlemmerPris pr. månedAnsøg online
Det Faglige HusDet Faglige Hus
Er Danmarks billigste fagforening med a-kasse
Alle

145.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
Business DanmarkBusiness Danmark
A-kasse for sælgere
Alle

27.000
kr. 167,-
Gratis for studerende
Krifa a-kasseKrifa A-kasse
For lønmodtagere og selvstændige
Alle

170.000
kr. 139,-
Gratis for studerende
LederneLederne
Ledernes a-kasse for både lønmodtager og selvstændige
Alle

112.000
kr. 197,-
AseAse
A-kasse for lønmodtager og selvstændige
Alle

150.000
kr. 71,-
Gratis for studerende
Virksom a-kasseVirksom a-kasse
A-kasse for alle
Selvstændige

200.000
kr. 197,-
Gratis for studerende
3F a-kasse3F
Danmarks stærkeste og mest lokale a-kasse hos 3F
Alle

270.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
FrieFrie
Tværfaglig a-kasse og fagforening for funktionærer
Alle

23.000
kr. 69,-
Gratis for studerende
CA a-kasseCA A-kasse
Ledelse, business og økonomi
Alle

63.000
kr. 50,-
Gratis for studerende
Akademikernes a-kasseAkademikernes a-kasse
A-kasse for akademikere
Alle

200.000
kr. 467,-
Gratis for studerende
Min a-kasseMin A-kasse
Danmarks bedste 3 år i træk
Alle

97.000
kr. 490,-
Gratis for studerende
FTF AFTF A
Er Danmarks billigste tværfaglige a-kasse
Alle

140.000
kr. 468,-
Gratis for studerende
MA a-kasseMA A-kasse
Akademisk a-kasse
Alle

76.000
kr. 502,-
Gratis for studerende

Fagforening sygeplejerske

Er du under uddannelse som sygeplejerske, nyuddannet sygeplejerske eller har du arbejdet som sygeplejerske i mange år? Uanset hvilken gruppe du kan placere dig i af ovennævnte, er det en rigtig god ide at være medlem af en fagforening for sygeplejersker, så du er sikret hjælp med dine løn- og arbejdsforhold. En sygeplejerske fagforening tilbyder en række fordele for dig som sygeplejersker, men der findes mange forskellige fagforeninger, og det kan svært at finde frem til, hvilken fagforening for sygeplejersker, der er den bedste. 

En fagforening for sygeplejersker kan forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet, give dig rådgivning og sparring og hjælpe dig med eventuelle problemstillinger og udfordringer. Inden du ansøger om medlemskab hos en sygeplejerske fagforening, kan det være en fordel at læse mere omkring de forskellige fagforeninger, så du er helt sikker på, at du har fundet den bedste sygeplejerske fagforening for dig.

Fagforening sygeplejestuderende 

fagforening for sygeplejersker

Er du sygeplejestuderende, kan det være en stor fordel for dine fremtidige løn- og arbejdsforhold at være medlem af en fagforening, men også en fordel, når du er under uddannelse.

En fagforening for sygeplejestuderende kan både give dig råd og vejledning, men også tilbyde dig juridsk hjælp, så du er sikker på at få den rigtige løn og feriepenge, når du har fået dit første job efter færdiggjort uddannelse. Det er dog ikke kun en fordel at være medlem af en fagforening, når du har færdiggjort din uddannelse, da en fagforening også kan tilbyde dig hjælp med studiejobbet, praktik-eller elevpladsen.

Sygeplejerskernes fagforening pris

Hvad angår pris for sygeplejerske fagforening kan den variere meget alt efter hvilken fagforening man vælger, derfor kan det være en fordel, at sammenligne forskellige fagforeninger og se hvilken der passer bedst til dig inden du træffer et valg. Hvis man er studerende, kan man for det meste altid blive medlem gratis hos en fagforening for studerende, i perioden man studere. Dette gælder også for sygeplejerskestuderende, derfor skal man som sygeplejestuderende, især huske at tage højde for den fremtidige pris, man skal betale for at være medlem, når man er færdiguddannet, hvis man i så fald har tilmeldt sig en fagforening gratis under udannelsesforløbet.